info@assunoord.nl

Bel ons op: 06-19348736

Advies over jouw verzekeringen

Hoe verzeker je je waardevolle bezittingen, zoals je auto, woning, meubels en electronica? Het is niet altijd even eenvoudig om te bepalen welke risico's je precies verzekert en welke dekking je daarvoor kiest. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen en ook niet dubbel verzekerd zijn. Wij helpen je hier graag mee!

Een adviesgesprek aanvragen

Ben je het overzicht over je verzekeringen kwijt? Weet je niet meer wat je verzekerd hebt? Ben je misschien dubbel verzekerd? Wil je weten of je de juiste risico's hebt verzekerd?
Tijdens een adviesgesprek over je verzekeringen geven wij antwoord op je vragen. Maak een afspraak met ons via onderstaand formulier of bel 06-19348736.

Stap 1: afspraak voor kennismaking
Je zoekt al je polisbladen en polisvoorwaarden bij elkaar en neemt deze mee. In ongeveer een half uur nemen wij jouw persoonlijke situatie door zodat wij een helder beeld krijgen van jouw profiel, de risico's die je loopt, de risico's die je wilt verzekeren en de verzekeringen die je hebt afgesloten.

Stap 2: analyse
Wij nemen de spullen die je meegenomen hebt mee en maken een overzicht van jouw lopende polissen. Vervolgens kijken we of de verzekeringen passen bij jouw profiel. Hieruit volgt een advies waarin je kunt zien welke verzekeringen je al hebt, welke dubbel of onnodig zijn en welke verzekeringen ontbreken of beter of anders kunnen.

Stap 3: adviesgesprek
Daarna nemen wij het overzicht van je verzekering en ons advies kort en bondig jou door. Als adviseur geven wij je graag inzicht in de risico's die je loopt. Je beslist zelf welke adviezen je wenst over te nemen.

Stap 4: het vervolg

Na het adviesgesprek kun je beslissen welke wijzigingen of aanvullingen je wilt op jouw privé verzekeringen. Als je wilt dat wij deze wijzigingen of aanvullingen voor je verzorgen, dan sluit je bij ons een serviceabonnement af.

Wat kost dit advies?
Dit advies kost € 100,00 exclusief BTW. Wij brengen alleen reiskosten in rekening als je verder dan 50 km weg woont. Als je besluit om met ons verder te gaan dan brengen wij geen kosten in rekening. Voor de verzekeringen waarbij wij de tussenpersoon kunnen worden meken we afspreken over een vergoeding.

Welke diensten vallen onder het serviceabonnement?

  • ‘APK’ voor jouw verzekeringen: wij sturen je elke twee een analyse van jouw verzekeringen die wij ook met je doornemen.
  • Wij kunnen aanwezig zijn bij (grotere) schades wanneer bijvoorbeeld de expert van de verzekeraar de schade komt opnemen.
  • Ondersteuning per telefoon, whatsapp en e-mail. Zo kun je ons altijd vragen stellen over alles wat van doen heeft met verzekeringen.