info@assunoord.nl

Bel ons op: 06-19348736

Risico-inventarisatie

Ondernemen en het lopen van risico's gaan samen. De waan van de dag maakt dat er vaak weinig tijd wordt genomen om bewust te kijken naar de risico's binnen een bedrijf. Met onze risico-inventarisatie willen wij je helpen bij het in beeld brengen van de risico's binnen jouw bedrijf. De risico-inventarisatie geeft vaak een andere kijk op zaken die de voortgang van jouw bedrijf in gevaar kunnen brengen.

De risico-inventarisatie heeft als doel een beeld te geven van de risico's die wij zien in jouw bedrijf. We schatten de kans in dat een gebeurtenis zich kan voordoen en wat de mogelijke gevolgen zijn. Er zijn risico's die je kunt verkleinen of wegnemen en er zijn risico's waarbij een passende verzekeringsoplossing de beste keuze is.

In de risico-inventarisatie werken wij samen met Walvius Risk Consultant BV in de persoon van Joop Walvius RMiA en RRE (Register Makelaar in Assurantiƫn en Register Risicomanagement Expert). Joop Walvius is heel ervaren op het gebied van bedrijfsrisico's en is in staat om deze op een heldere wijze in beeld te brengen en oplossingen te bedenken. Onze risico-inventarisatie is hierdoor een investering in de toekomst van jouw bedrijf.

Heb je interesse in onze risico-inventarisatie? Neem dan contact met ons op.